3 motive să încerci noua variantă de programare la salon, prin Stailer

stailer 22 oct.

3 motive să încerci noua variantă de programare la salon, prin Stailer

Suntem reticenți la nou și la schimbare. Este o reacție oarecum firească, căci fie ne este teamă de necunoscut, fie este vorba de adaptarea la nou. Însă trebuie să ținem pasul cu vremurile pe care le trăim. Așadar, dacă încă nu te-ai obișnuit cu digitalizarea, iată că Stailer vine să îți ofere câteva motive în plus să faci asta.

De ce să încerci Stailer

Este greu de crezut că încă nu ai aflat despre Stailer, platforma care te ajută să te programezi la saloanele de hair and beauty. Vorbim despre una dintre cele mai extinse platforme de profil, are și aplicație dedicată și deja este activă în 16 orașe ale țării. În curând însă se va extinde în toată țara.

Dacă spre exemplu ai nevoie de servicii de manichiura si pedichiura in Arad sau alt oraș, dacă ai un eveniment la care participi și cauți pe ultima sută de metri un salon disponibil, ai șansa să găsești prin Stailer. Asta nu trebuie să te coste extra. Iată despre avantajele majore despre care ai dori să știi, cu privire la utilizarea acestei platforme:

#1 Stailer = simplu și rapid

Dacă prin vechile metode de a te programa la salon trebuia să suni de la salon la salon, să pierzi vremea astfel, să revii cu telefoane pentru reconfirmări sau modificări privind o programare, Stailer șterge cu buretele tot. Uită de toată această aventură, pierdere de timp și de energie și încearcă varianta online. Atât de căutat un salon, cât și de setat o programare la acesta. Afla de aici mai multe detalii.

#2 Gratuit și nelimitat

Poți accesa pagina și seta o programare așa cum îți dorești, fie că este și miez de noapte sau prima oră a dimineții. Nu mai depinzi de programul de funcționare al salonului, de orarul recepționerei care să îți răspundă la telefon. Indiferent câte accesări ai într-o săptămână sau lună, totul este gratuit.

Se aplică și în cazul celor care au sau nu cont creat aici. Crearea unui cont durează câteva minute și vine mai apoi cu avantaje multiple. Îți poți seta remindere, poți repeta o programare cu mult mai ușor și ai la îndemână un soi de agendă virtuală pentru a gestiona toate aceste date.

#3 Totul la un click distanță

Stailer este platforma pe care o poți accesa oricând. Vine însă și cu o aplicație dedicată. Pe această o poți descărca gratuit și este ușor de folosit de asemenea.

Ai la un click distanță contactul cu salonul preferat, cu un stilist preferat, dacă ai unul. Descoperă unul aici și bucură-te de rapiditatea cu care îți poți programa vizitele la salon, indiferent care este frecvența acestora în cazul tău.

Ai nevoie de asistență? Cei de la Stailer îți răspund prompt online, în chat live din pagina oficială. Este o promisiune faptul că nu trebuie să suni pe undeva pentru a programa o vizită la salon. Dacă încă ai dubii, descoperă și pagina din social media și totodată beneficiile acestei platforme.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *