3 lucruri legale si normale care ar trebui pedepsite

lucruri-enervante 30 nov.

3 lucruri legale si normale care ar trebui pedepsite

Recunoaste: cu totii am adoptat un comportament mai ciudat si am ales sa facem unele lucruri lipsite de etica, si asta aproape in fiecare zi. E posibil sa te deranjeze ceea ce e descris in continuare, pentru ca exista sanse foarte mari ca si tu sa faci asa ceva, iar pentru aceste lucruri ar trebui sa fii pedepsit.

Astfel de actiuni sunt crime impotriva umanitatii sau a confortului personale. Dar avem oameni care ne pot schimba, astfel incat sa devenim cea mai buna versiune a noastra. Nu o lua razna ci, in schimb, priveste dintr-un punct de vedere obiectiv si ai da-ti dai seama ca aceste lucruri chiar sunt enervante, cu toate ca sunt actiuni facute zi de zi.

Lucruri enervante

Statul la coada- exista locuri unde este nevoie sa stam la coada pentru mai mult timp- asa cum este cazul si cu parcurile de distractie mai mari, sau la teatre. In aceste locuri, poti intalni oameni care se baga inaintea ta, fara insa a-si cere scuze. Cum te-ai simtit cand s-a intamplat asa ceva? Acesti oameni ar trebui sa fie penalizati, si ar trebui sa experimenteze asteptarea dupa intreaga coada, care se deplaseaza greu. Nimeni nu trebuie sa taie coada.

Rezervari de locuri- In teatre sau alte spatii publice, poti sa vezi ca exista oameni care isi lasa gecile sau orice altceva ca si semn pentru ca alte persoane sa vada ca acel loc este ocupat. Cand intri intr-un loc si vezi foarte multe locuri goale dar, de fapt, toate ocupate, cum te simti? Bineinteles, rezervarea locurilor pe scaune este esentiala astfel incat sa nu se depaseasca capacitatea maxima. Personal, ma deranjeaza foarte tare cand vad acest lucru si mi-as dori ca cei care isi „rezerva” locul, sa stea pentru totdeauna pe randul din fata.

Stranutul poate raspandi miliarde de boli si virusi, atunci cand nu se acopera cu mana, nu-i asa? Ei bine, sunt de parere ca cei care stranuta si nu isi acopera fata cu mana sau un servetel in acel moment sunt foarte enervanti. Este complet gresit sa stranuti sau sa tusesti fara sa pui mana la gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *